Com desactivar els DM a TikTok

TikTok s'ha convertit, innegablement, en una excel·lent manera de trobar el contingut que els agrada, fer nous amics i connectar-se amb persones que tenen la mateixa idea, tal com ho fa qualsevol plataforma de xarxes socials, però és possible que vulgueu una mica més de privadesa a l'aplicació i desactivar-la. Els missatges directes poden ser la solució perfecta.

És possible que vulgueu desactivar els DM per qualsevol motiu. És possible que rebeu correu brossa o que rebeu missatges no desitjats i que vulgueu bloquejar-los completament.



De manera predeterminada, TikTok us permet compartir DM amb els amics de l'aplicació o amb algú que seguiu i us segueixi enrere.

Però podeu canviar la configuració perquè s’adapti millor a vosaltres si no voleu rebre missatges directes, independentment del motiu pel qual vulgueu evitar-los.

Pàgina TikTok de David Dobrik

Tik Tok



Si rebeu DMs no desitjats, és possible desactivar-los.

Com es desactiven els TikTok DM

Si preferiu que no pugueu contactar-vos a TikTok, el procés de canvi de configuració és realment senzill.

Parar fins i tot & lsquo; Amics & rsquo; des de Demanant-vos a TikTok i tancant-los completament, aquí teniu que fer el que heu de fer:

  1. Obriu l'aplicació TikTok.
  2. Feu clic al botó & lsquo; Jo & rsquo; fitxa.
  3. Premeu els tres punts a l'extrem superior dret de la pantalla per accedir al vostre Configuració i privadesa .
  4. Feu clic a Privadesa .
  5. Desplaceu-vos cap avall i, a sota de & lsquo; Seguretat & rsquo; llista, premeu & lsquo; Qui us pot enviar missatges directes & rsquo ;.
  6. Canvieu la configuració d'Amics a Ningú .
La configuració del missatge directe de TikTok es desactiva

Tik Tok



què és una insígnia de fundador a Twitch
És molt fàcil apagar els vostres DM a TikTok.

Després de fer-ho, els vostres missatges directes es tancaran per a tothom de l'aplicació, tant si els seguiu com si no.

Això és perfecte si rebeu correu brossa o reps missatges no desitjats, sobretot de persones que no coneixeu, i si no voleu deixar-los de seguir.

Com eliminar els seguidors

Com es va esmentar, una alternativa al tancament dels vostres missatges directes (si voleu deixar-los oberts als amics) és eliminar els seguidors. Això pot significar deixar de seguir l'usuari o eliminar-lo com un dels vostres seguidors. A continuació, es mostra com fer qualsevol de les opcions anteriors:

Per deixar de seguir un usuari:

  • Aneu al perfil d’aquest usuari
  • Toqueu el & ldquor; Seguint & rdquor; icona
  • Ara ja no els hauríeu de seguir

Per eliminar un usuari dels vostres seguidors:

  • Aneu al perfil d’aquest usuari
  • Toqueu els tres punts de l'extrem superior dret
  • Toqueu & ldquo; Elimina aquest seguidor & rdquor;

Seguint qualsevol dels passos anteriors, podeu desactivar completament els vostres DM a TikTok o simplement impedir que algunes persones us contactin. Tingueu en compte també que, si algú us molesta a la plataforma, també haureu de comunicar-ho per comunicar-ho a TikTok perquè puguin prendre les mesures adequades.