Com veure els zombis de la Guerra Freda de Black Ops revelar: corrent, temps, teasers

Els fans de Call of Duty Zombies estaran de plaer, ja que Treyarch acollirà la revelació oficial de Zombies de Black Ops Cold War i rsquo; tenim tot el necessari per veure-ho tot en directe.

Després d’un any d’absència a Modern Warfare, Treyarch torna a portar el sempre estimat mode Zombies a Call of Duty en el proper títol de Black Ops de la Guerra Freda.



Ara que el món revela els esdeveniments de la campanya i del multijugador del joc, apareix el llibre Zombies, i la bona notícia és que els fans no han d’esperar molt més.

Quan es revelen els Zombis de la Guerra Freda de Black Ops?

L’esdeveniment revelador tindrà lloc el dia Dimecres 30 de setembre , en els següents horaris mundials:

  • 10:00 AM PT
  • 12:00 PM CT
  • 1:00 PM ET
  • 18:00 BST (Regne Unit)
  • 19:00 CEST (Europa)
  • 3:00 AM AEST (Austràlia - 1 d’octubre)


Els zombis de la Guerra Freda de Black Ops revelen un flux

L’esdeveniment es retransmetrà en directe al canal oficial de YouTube Call of Duty, que inclourem a continuació poc abans de començar les coses.

Normalment, aquest tipus de presentacions també s’emeten al canal CoD Twitch, però és possible que no sigui el cas aquesta vegada a causa del torneig ROKKR Royale Warzone en curs.



  • Llegeix més: Notes del pegat de Modern Warfare & Warzone Temporada 6

Què esperar dels zombis revelen

Obviouslybviament, no hi ha massa detalls disponibles sobre què es mostrarà i discutirà durant l’aparador, però una actualització de la pantalla Missatge del dia de Modern Warfare ens ha donat, com a mínim, algunes de les expectatives.

Segons el missatge, la transmissió inclourà el tràiler oficial de revelació, les paraules dels desenvolupadors i un primer tast de l'acció de no-morts al·lucinant que arribarà a la Guerra Freda de Black Ops. & Rdquor;

MrDalekJDEls revelacions dels Black Ops Cold War Zombies van ser provades a Modern Warfare.

Teasers, filtracions i tot el que sabem fins ara

Igual que amb el multijugador, Treyarch i Activision van dirigir els fans de Zombies a una massiva caça d'ous de Pasqua a través del seu lloc web Pawn Takes Pawn per a la Guerra Freda de Black Ops.

quina és la pena per deixar els partits a l'inici del overwatch?

Aquests esdeveniments van enviar terminals informàtics de la vella escola a creadors de contingut populars, que els van utilitzar per accedir a diverses pàgines del lloc web de PTP abans de desxifrar definitivament quan tindria lloc l’esdeveniment revelador.



A continuació, hi ha els propis teasers, que van començar amb un clip al final del tráiler revelador multijugador mundial, que va ser prou curt però llarg per fer emocionar els fans.



A continuació, es van fer sèries de fotografies a l’estil antic que es van descobrir en una de les pàgines de Pawn Takes Pawn, on es veien pinzellades de com seran els Zombies BOCW.

ActivisionTeasers de fotografies de la vella escola de Black Ops Cold War Zombies.

El rastre de teasers es va acabar amb un clip final el 28 de setembre, ja que la pàgina que revelava l’hora i la data del flux també incloïa aquest mini-clip.



Per últim, però no menys important, els analitzadors de dades de Call of Duty també han filtrat molts suposats detalls sobre els Zombies BOCW, inclosa informació sobre els diferents mapes, armes i avantatges.

Segons TheGamingRevolution, hi haurà quatre mapes en total: dues versions de Nacht der Untoten, Firebase Z i Berlin. Pel que fa als avantatges, aparentment inclouran Deadshot, Stamin-Up, Juggernog, Speed ​​Cola i el nou Elemental Pop, mentre que les habilitats especialistes, que no tornen al multijugador, apareixeran en aquest mode.

Podeu llegir més informació sobre això amb més detall si consulteu el nostre Pàgina de filtracions de Black Ops Cold War Zombies .